Силно алкален детергент с антипенител Calgonit NN 489 24kg

5 от 5 / 1 гласа
Добави мнение
В момента този продукт се наблюдава от 1 потребителя.

Любими

Доказано качество

  Бърза доставка

  Високо Качество

   Гарантиран произход



Калгонит NN 489 е силно алкален детергент с антипенител. Продуктът е ефективен в широк температурен диапазон, има висока почистваща способност и отлични емулгиращи свойства. Разтваря и отстранява неорганични и органични отлагания и се използва за автоматично почистване на всяко технологично оборудване и линии за пълнене, съдържащи продукти, изработени от меки метали.

Calgonit NN 489. Калгонит NN 489. Силен алкален препарат с алуминиев инхибитор.

Предимства на продукта: Подходящ за различни повърхности;

Ниска пяна;

Лесно изплакване;

Работи в твърда вода;

Общо описание: Калгонит NN 489 е силно алкален агент с антипенно средство. Продуктът е ефективен в широк температурен диапазон, има висока почистваща способност и отлични емулгиращи свойства. Разтваря и премахва неорганични и органични отлагания и се използва за автоматично почистване на всяко технологично оборудване и линии за пълнене, съдържащи продукти, изработени от меки метали.

Инструкции за употреба: Методи: циркулация, CIP измиване, пръскане, накисване; Параметри: концентрация 1,0 - 3,0%, в зависимост от степента на замърсяване и редовността на употреба; Температура 20 - 60 ° C; Време 30 - 40 минути; Изплакнете обилно повърхностите с вода след употреба Определяне на концентрацията: Вземете 100 ml от разтвора за изпитване, добавете 2-3 капки индикатор на тимолово синьо и титрувайте с 1N разтвор на солна киселина, докато цветът се промени от син в жълт; Концентрацията на продукта в разтвор се определя по следната формула: C = V / P; Където С: концентрация на продукта в разтвор (тегло в%); V: обем на 1N разтвор на солна киселина, използван за титруване (в милилитри); P: фактор на титруване; Ако се използва 0,1 N разтвор на солна киселина, за титруване трябва да се използват 10 ml от разтвора за изпитване. Съвместимост на материала: Продуктът е предназначен за всички материали, често използвани в хранителната промишленост; Ако се спазват препоръчителните концентрации, работният разтвор не е агресивен спрямо неръждаема стомана, алуминий, стъклен емайл, пластмаса, както и гума, уплътнения и маркучи;

Спецификации: Външен вид: жълтеникава прозрачна течност; Мирис: лек мирис на повърхностноактивно вещество; Плътност (g / cm³): 1.263; рН (1%): 12,3; Коефициент на титруване P (1%): 3.0; Електрическа проводимост (1%, 20 ° C, ms / cm): 5,0; Съхранение: от + 5 ° C до + 45 ° C; Структура: Алкален компонент; Силикати; Комплексиращи агенти; Агенти за разтваряне; За информация за безопасност вижте MSDS за този продукт.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден