Калгонит CF 310 24kg Алкална пяна с активен хлор за отстраняване на органични замърсявания

5 от 5 / 1 гласа
(1 Мнения)
В момента този продукт се наблюдава от 2 потребителя.

Любими

Доказано качество

  Бърза доставка

  Високо Качество

   Гарантиран произход



Calgonite CF 310 е алкален пенещ почистващ препарат с активен хлор. Продуктът е предназначен за редовно почистване и дезинфекция на всякакви съоръжения от неръждаема стомана, плочки от стени и подови настилки в хранителната индустрия. Ефективно премахва органичните примеси, има дезинфектант и работи в твърда вода.

Техническа информация за продукта: Calgonit CF 310. Калгонит CF 310. Алкален пенещ агент с активен хлор.

Предимства на продукта: Устойчива и стабилна пяна; Икономичен за използване; Премахва тежки замърсявания; Липса на фосфати;

Общо описание: Calgonite CF 310 е алкален разпенен почистващ препарат с активен хлор. Продуктът е предназначен за редовно почистване и дезинфекция на всякакви съоръжения от неръждаема стомана, плочки от стени и подови настилки в хранителната индустрия. Ефективно премахва органичните замърсявания, има дезинфектант и работи в твърда вода.

Инструкции за употреба: Методи: генератор на пяна, станция за пяна, потапяне, ръчно пране; Параметри: концентрация 2,0 - 4,0%, в зависимост от степента на замърсяване и редовността на употреба; Температура 20 - 50 ° C; Експозиция 10 - 20 минути; След нанасяне изплакнете добре повърхностите с чиста вода; Определяне на концентрацията: Вземете 100 ml. от тестовия разтвор, добавете 0,5 - 2,0 g кристален натриев тиосулфат, контролиращ пълнотата на дезактивирането на окислителя с индикатор йодна нишестена хартия. Ако хартията не стане синя, добавете 2-3 капки индикатор на тимолово синьо към разтвора и титрувайте с 1N солна киселина, докато цветът се промени от син в жълт. Концентрацията на продукта в разтвор се определя по следната формула: C = V / P; Където С: концентрация на продукта в разтвор (тегло в%); V: обем на 1N разтвор на солна киселина, използван за титруване (в милилитри); P: фактор на титруване; В случай на използване на 0,1 N разтвор на солна киселина е необходимо да се използват 10 ml от разтвора за изпитване за титруване; Съвместимост на материала: При спазване на препоръчителните концентрации неръждаемата стомана, керамичните повърхности и повечето пластмаси са устойчиви на действието на агента; Продуктът не е подходящ за употреба върху алуминий, черни метали и поцинковани повърхности;

Спецификации: Външен вид: прозрачна жълтеникава течност; Мирис: слаб мирис на хлор; Плътност (g / cm3): 1,17; рН (1%): 12,1; Коефициент на титруване P (1%): 2.2; Съдържание на активен хлор (%): 4; Електрическа проводимост (1%, 20 ° C, ms / cm): 5,6; Съхранение: -5 ° C до + 45 ° C; Структура: Алкален компонент; Повърхностноактивни вещества; Натриев хипохлорит; За информация за безопасност вижте MSDS за този продукт.

Колев

  
02.07.2021

Използваме от дълги години Калгонит CF 310 24kg Алкална пяна с активен хлор в нашата мандра и сме много доволни от продукта.


Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден