Алкална почистваща пяна Calvatis Calgonit DS 660 23кг

5 от 5 / 2 гласа
Добави мнение
В момента този продукт се наблюдава от 2 потребителя.

Любими

Доказано качество

  Бърза доставка

  Високо Качество

   Гарантиран произход


120.00 лв.


Calgonite DS 660 е алкален детергент с дезинфектант, който може да се използва в хранително-вкусовата промишленост. Продуктът образува стабилна пяна, която позволява не само бързо и ефективно отстраняване на мазнини и протеинови петна, здраво прикрепени към повърхността, но също така и постигане на добри микробиологични резултати поради наличието на кватернерни амониеви съединения (QAC) в състава. Продуктът не съдържа хлор и фосфати. Може успешно да се използва за измиване и дезинфекция на външни повърхности на технологично оборудване и производствени съоръжения.
 

Предимства на продукта:

Устойчива и стабилна пяна;

Не съдържа фосфати и хлор;

Висока ефективност;

Общо описание: Calgonite DS 660 е алкален детергент с дезинфектант, който може да се използва в хранително-вкусовата промишленост. Продуктът образува стабилна пяна, която позволява не само бързо и ефективно отстраняване на мазнини и протеинови петна, здраво прикрепени към повърхността, но също така и постигане на добри микробиологични резултати поради наличието на кватернерни амониеви съединения (QAC) в състава. Продуктът не съдържа хлор и фосфати. Може успешно да се използва за измиване и дезинфекция на външни повърхности на технологично оборудване и производствени съоръжения.

Инструкции за употреба: Методи: генератор на пяна, станция за пяна, потапяне, ръчно пране. Параметри: концентрация 2,0 - 4,0%, в зависимост от степента на замърсяване и редовността на употреба; Температура: 20 - 50 ° C; Експозиция 10 - 20 минути; След нанасяне изплакнете добре повърхностите с чиста вода; Определяне на концентрацията: Вземете 100 ml от разтвора за изпитване, добавете 2-3 капки индикатор на тимолово синьо и титрувайте с 1N разтвор на солна киселина, докато цветът се промени от син в жълт.

Концентрацията на продукта в разтвор се определя по следната формула: C = V / P; Където С: концентрация на продукта в разтвор (тегло в%); V: обем на 1N разтвор на солна киселина, използван за титруване (в милилитри); P: фактор на титруване; В случай на използване на 0,1 N разтвор на солна киселина, за титруване трябва да се използват 10 ml. тестов разтвор; Съвместимост на материала: Ако се спазват препоръчителните концентрации, плочките от неръждаема стомана и керамика са устойчиви на действието на използвания разтвор; Възможна химическа атака върху алуминий и поцинкована стомана;

Спецификации: Външен вид: безцветна течност; Мирис: лек мирис на повърхностноактивно вещество; Плътност (g / cm3): 1,14; рН (1%): 12,2; Коефициент на титруване P (1%): 2.7; Съхранение: от 0 ° C до + 45 ° C; Структура: Алкален компонент; Органични хелати; Повърхностноактивни вещества; ЧАС; За информация за безопасност вижте MSDS за този продукт.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден