Calvatis Calgonit 6010 24кг Алкален детерген с активен хлор

5 от 5 / 1 гласа
Добави мнение
В момента този продукт се наблюдава от 1 потребителя.

Любими

Доказано качество

  Бърза доставка

  Високо Качество

   Гарантиран произход



Calgonit 6010 е концентриран, алкален, течен продукт с активен хлор. Продуктът не се пени и е подходящ за циркулационно и спрей почистване на резервоари, тръби, контейнери и каси. Продуктът премахва органични отлагания като протеини, мазнини, нишесте, остатъци от мляко и напитки. Продуктът може да се дозира чрез проводимост и лесно се изплаква, оставяйки почистените повърхности вътре отлични хигиенни условия.


Техническа информация за продукта: Calgonit 6010. Калгонит 6010. Алкален препарат с активен хлор.

Предимства на продукта: Икономичен за използване;

Подходящ за вода с всякаква степен на твърдост;

Липса на разпенване;

Липса на фосфати;

Общо описание: Calgonite 6010 е алкален, неразпенващ се препарат с дезинфектант, който се използва в процесите на измиване и дезинфекция на оборудването, както и за измиване на всички видове контейнери в съдомиялни машини в хранително-вкусовата промишленост.

Инструкции за употреба: Методи: циркулация, пръскане, накисване; Параметри: концентрация 1,5 - 2,0%; Температура: 20 - 60 ° C; Време 20 - 30 минути; Изплакнете обилно повърхностите с вода след употреба Определяне на концентрацията: Вземете 100 ml от разтвора за изпитване, добавете 0,5 - 2,0 g кристален натриев тиосулфат, следящ пълнотата на дезактивирането на окислителя с индикатор нишесте йодна хартия. Ако хартията не стане синя, добавете 2-3 капки индикатор на тимолово синьо към разтвора и титрувайте с 1N разтвор на солна киселина, докато цветът се промени от син до жълт.

Концентрацията на продукта в разтвор се определя по следната формула: C = V / P; Където С: концентрация на продукта в разтвор (тегло в%); V: обем на 1N разтвор на солна киселина, използван за титруване (в милилитри); P: фактор на титруване; В случай на използване на 0,1 N разтвор на солна киселина, за титруване трябва да се използват 10 ml. тестов разтвор; Съвместимост на материала: При спазване на препоръчителната концентрация неръждаемата стомана е устойчива на нанесения разтвор; Продуктът не е подходящ за обработка на алуминиеви повърхности;

Спецификации: Външен вид: прозрачна жълтеникава течност; Мирис: слаб мирис на хлор; Плътност (g / cm3): 1,18; PH стойност (1%): 12,7; Съдържание на активен хлор (%): 4.0; Коефициент на титруване P (1%): 2.4; Електрическа проводимост (1%, 20 ° C, ms / cm): 6,0; Съхранение: от + 5 ° C до + 35 ° C; Структура: Алкален компонент; Натриев хипохлорит; Стабилизатори на твърдост; За информация за безопасност вижте MSDS за този продукт.
 

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден