Calgonit A 29kg Киселинен детергент на основата на фосфорна киселина с пеногасител

5 от 5 / 2 гласа
Добави мнение
В момента този продукт се наблюдава от 1 потребителя.

Любими

Доказано качество

  Бърза доставка

  Високо Качество

   Гарантиран произход



 Calgonit А е агент на основата на фосфорна киселина, който служи за отстраняване на неорганични и органични замърсители по време на хигиенизиране на технологичното оборудване и тръбопроводи в хранително-вкусовата промишленост, както и различни видове форми за сирене при производството на сирене. Продуктът съдържа специално подбрани повърхностноактивни вещества, които намаляват повърхностното напрежение на почистващия разтвор и подобряват омокряемостта на обработените повърхности.

Детергент на основата на фосфорна киселина. Продуктът показва добри омокрящи свойства и премахва мазнините, протеините и неорганични отлагания като водна скала. Калгонит А се използва за CIP почистване, ниско разпенване над 30 ° C, многократна употреба и може лесно да се изплакне.

Произведено от Calvatis

Техническа информация за продукта: Calgonit А. Калгонит А. Детергент на основата на фосфорна киселина.

Предимства на продукта: Икономичен за използване;

Съдържа антипенка; Премахва неорганични и органични примеси;

Общо описание: Калгонит А е агент на основата на фосфорна киселина, който служи за отстраняване на неорганични и органични замърсители по време на хигиенизиране на технологичното оборудване и тръбопроводи в хранително-вкусовата промишленост, както и различни видове форми за сирене при производството на сирене. Продуктът съдържа специално подбрани повърхностноактивни вещества, които намаляват повърхностното напрежение на почистващия разтвор и подобряват омокряемостта на обработените повърхности.

Инструкции за употреба: Методи: циркулация, CIP измиване, пръскане, накисване, ръчно измиване; Параметри: концентрация 0,5 - 3,0%, в зависимост от степента на замърсяване и редовността на употреба; Температура 40 - 80 ° C (в специални случаи, по договаряне до 140 ° C); Време 20 - 30 минути; След нанасяне изплакнете добре повърхностите с чиста вода; Определяне на концентрацията: Вземете 100 ml от разтвора за изпитване, добавете 2-3 капки метилоранжев индикатор и титрувайте с 1N разтвор на натриев хидроксид, докато цветът се промени от червен до жълт. Концентрацията на продукта в разтвор се определя по следната формула: C = V / m; Където С: концентрация на продукта в разтвор (тегло в%); V: обем на 1N разтвор на натриев хидроксид, използван за титруване (в милилитри); m е коефициентът на титруване; В случай на използване на 0,1 N разтвор на натриев хидроксид, за титруване трябва да се използват 10 ml. тестов разтвор.

Съвместимост на материала: При спазване на препоръчителната концентрация неръждаемата стомана е устойчива на нанесения разтвор; На медни и алуминиеви повърхности се получава леко оголване на слоя при повишени температури; Спецификации: Външен вид: прозрачна течност; Мирис: лек мирис на повърхностноактивно вещество; Плътност (g / cm3): 1,33; рН (1%): 1,8; Коефициент на титруване m (1%): 5,0; Електрическа проводимост (1%, 20 ° C, ms / cm): 6,3; Съхранение: -15 ° C до + 45 ° C; Структура: Ортофосфорна киселина; Повърхностноактивни вещества; За информация за безопасност вижте MSDS за този продукт.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден