Течна алкална почистваща пяна с активен хлор Calgonit CF 315 24kg

4.67 от 5 / 3 гласа
Добави мнение
В момента този продукт се наблюдава от 1 потребителя.

Любими

Доказано качество

  Бърза доставка

  Високо Качество

   Гарантиран произход



Сalgonit CF 315 е течна алкална почистваща пяна с активен хлор. Продуктът е подходящ за вода с всякаква твърдост и съдържа специален инхибитор, който позволява да се използва върху повърхности от алуминий и галванизирана стомана. Сalgonit CF 315 ефективно отстранява мазнини и протеини, както и други упорити органични наслоявания. Оставя почистената повърхност в отлично състояния. Сalgonit CF 315 обикновено се използва за почистване с пяна на машини, цистерни, стени и подове с плочки. Продуктът се разпенва добре и лесно се изплаква.

  •  Стабилна пяна
  •  За всички степени на твърдост на водата
  • Отлично премахване на мазнини
  •  Икономичен при употреба
  • ХВП 

Техническа информация за продукта:

Calgonit CF 315. Калгонит CF 315.

Алкален пенест агент с активен хлор.

Предимства на продукта: Устойчива и стабилна пяна; Икономичен за използване; Работи във вода с всякаква твърдост; Перфектно разтваря мазнините; Общо описание: Calgonite CF 315 е алкален разпенен почистващ препарат с активен хлор. Продуктът е предназначен за редовно почистване и дезинфекция на всяко оборудване, както от неръждаема стомана, така и от цветни метали, керемидени стени и подови настилки в хранителната индустрия. Ефективно премахва протеини, мазнини и други органични замърсители, има дезинфектант.

Инструкции за употреба: Методи: генератор на пяна, станция за пяна, потапяне, ръчно пране; Параметри: концентрация 2,0 - 4,0%, в зависимост от степента на замърсяване и редовността на употреба; Температура: 20 - 50 ° C; Експозиция 10 - 20 минути; След нанасяне изплакнете добре повърхностите с чиста вода; Определяне на концентрацията: Вземете 100 ml. от тестовия разтвор, добавете 0,5 - 2,0 g кристален натриев тиосулфат, контролиращ пълнотата на дезактивирането на окислителя с индикатор йодна нишестена хартия. Ако хартията не стане синя, добавете 2-3 капки индикатор на тимолово синьо към разтвора и титрувайте с 1N солна киселина, докато цветът се промени от син в жълт. Концентрацията на продукта в разтвор се определя по следната формула: C = V / P; Където С: концентрация на продукта в разтвор (тегло в%); V: обем на 1N разтвор на солна киселина, използван за титруване (в милилитри); P: фактор на титруване; В случай на използване на 0,1 N разтвор на солна киселина, за титруване трябва да се използват 10 ml. тестов разтвор;

Съвместимост на материала: При спазване на препоръчителните концентрации, продуктът е съвместим с неръждаема стомана, алуминий, цинк и много видове пластмаси; Спецификации: Външен вид: прозрачна жълтеникава течност; Мирис: слаб мирис на хлор; Плътност (g / cm3): 1,16; рН (1%): 11,9; Коефициент на титруване P (1%): 1,53; Съдържание на активен хлор (%): 2.4; Съхранение: от 0 ° C до + 45 ° C; Структура: Алкален компонент; Повърхностноактивни вещества; Натриев хипохлорит; Инхибитори; За информация за безопасност вижте MSDS за този продукт.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден