Концентрат на базата на пероцетна киселина Calgonit Sterizid forte 15 30кг

5 от 5 / 4 гласа
Добави мнение
В момента този продукт се наблюдава от 1 потребителя.

Любими

Доказано качество

  Бърза доставка

  Високо Качество

   Гарантиран произход



Calgonit sterizid forte 15 е течен киселинен дезинфектант на основата на пероцетна киселина. Ефективно унищожава бактерии, спори, дрожди, плесен и вируси дори и при ниска температура. Сalgonit sterizid forte15 не се пени и е подходящ дезинфектант за хранително-вкусовата промишленост. Продуктът е подходящ за обща дезинфекция на повърхности, за автоматично почистване на цистерни, контейнери, тръби и оборудване, както и за използване във водните фази на машините за измиване на бутилки. Освен това, продуктът може да се използва за междинна дезинфекция на доилно оборудване, тръбни доилни машини и за дезинфекция на обори след почистване.

Широк спектър на действие

 Не се пени

Концентиран дезинфектант на база на пероцетна киселина.Подходящ за третиране на  производствени зони за храни и CIP системи,също така и за животновъдни сгради и прилежащите повърхности.

Произведено от Калватис.

30кг

Техническа информация за продукта: Calgonit Sterizid Forte 15. Калгонитов стерицид Форте 15. Дезинфектант на базата на NAA.

Предимства на продукта: Липса на разпенване;

Ефективен при ниски температури;

Висока концентрация на активни съставки;

Дейност срещу различни групи микроорганизми;

Общо описание: Calgonite Stericide Forte 15 е киселинен дезинфектант на основата на оцетна киселина и водороден прекис. Продуктът се използва за автоматична циркулационна, потопяема и ръчна дезинфекция на всяко технологично оборудване и тръбни системи в хранително-вкусовата промишленост.

Инструкции за употреба: Методи: циркулация, CIP измиване; При циркулиращия метод на дезинфекция на различни видове технологично оборудване, препоръчителната концентрация на лекарството в работния разтвор: 0,1 - 0,5%; Препоръчително време: 10 - 15 минути; При дезинфекция на единици технологично оборудване чрез потапяне: Препоръчителна концентрация на лекарството в работния разтвор: 0,15 - 0,5%; Препоръчително време: 20 - 30 минути; При ръчния метод на обработка разходът на работещ 0,2 - 0,5% дезинфектант е около 0,3 литра на 1 м2 повърхност. Трябва да се използва само студен разтвор; Изплакнете обилно повърхностите с вода след употреба Съвместимост на материала: При спазване на препоръките за употреба, неръждаемата стомана и алуминият са устойчиви на въздействието на нанесения студен разтвор; Този продукт не е подходящ за мед (обезцветяване); Определяне на концентрацията: Концентрацията на оцетна киселина в препарата, работните разтвори и промивните води трябва да се определя в съответствие със специално разработените инструкции за употреба;

Спецификации: Външен вид: безцветна прозрачна течност; Мирис: груб; Плътност (g / cm³): 1,12 - 1,14; рН (1%): 2.7-3.3; Концентрация на NAA (%): 15,0; Съхранение: от + 15 ° C до + 25 ° C; Структура: Оцетна киселина; Водороден прекис; Оцетна киселина; Стабилизатори; За информация за безопасност вижте MSDS за този продукт.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден