Концентриран дезинфектант без съдържание на формалдехид,подходящ за ХВП и живодновъдство Calgonit DS680 20кг

5 от 5 / 1 гласа
Добави мнение
В момента този продукт се наблюдава от 2 потребителя.

Любими

Доказано качество

  Бърза доставка

  Високо Качество

   Гарантиран произход



Calgonit DS 680 е подходящ за дезинфекция в хранително-вкусовите предприятия, кухни, санитарни помещения, както и за дезинфекция на превозни средства. Намира приложение при дезинфекцията на подове, стени, мивки, душове, тоалетни, тръби, дъски за рязане и всякакъв инвентар. Благодарение на повърхностно активни вещества се постига пълно намокряне на всички повърхности. Това подобрява дезинфекциращото действие. Сalgonit DS 680 е високоефективен, с широк антимикробен спектър на действие и може да се използва при ниски температури. калгонит DS 680 е включен в официалния списък с препоръки за епидемичен контрол на „Министерство на земеделието, рибарството и храните“ в Англия. Бактерицидно, фунгицидно и вирусоцидно действие

Неурален течен,концентриран дезинфектант без формалдехиди.Предназначен за употреба в хранително вкусовата промишленост и животновъдството.

Произведен от Calvatis.

20kg

calgonit DS 680 * Дезинфектант концентрат на базата на диалдехиди и кватернерни амониеви съединения. калгонит DS 680 е високоефективен, има широк микробициден спектър от дейност. calgonit DS 680 е посочен в официалния препоръчителен списък за епидемичен контрол на „Министерство на земеделието, рибарството и храните (MAFF) “в Англия.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден