Натурална маска за тяло със стабилизирана черноморска луга и лиманна кал 500гр

5 от 5 / 3 гласа
(1 Мнения)
В момента този продукт се наблюдава от 1 потребителя.

Любими

Доказано качество

  Бърза доставка

  Високо Качество

   Гарантиран произход


12.60 лв.

Маската за тяло съдържа всички компоненти, минерали и микрофлора на черноморската луга и черноморската лиманна кал. Продуктът представлява микс от черноморска лечебна кал и стабилизирана черноморска луга. Калта е филтрирана и пречистена от примеси, за да се насладите по най-безопасния начин на нейните доказани ползи върху организма и кожата на тялото. Предназначение: Маска за тяло, подходяща за всеки тип кожа. Миктроелементите и минералните вещества, прониквайки през кожата, оказват освежаващо, тонизиращо и хидратиращо въздействие на местата от тялото, където се прилага. Не се препоръва за лице, тъй като изсушава кожата. Ако все пак решите да я прилагате на лицето, не нанасяйте голямо количество и не стойте с нея дълго време.

Начин на употреба: Поставете опаковката /без да я отваряте/ в предварително затоплена вода до 38 – 40 градуса по Целзий за около 5 минути. Отворете опаковката на указаното място. Част от маската се нанася на плътен слой върху тялото с ръка или четка. За по-добър ефект завийте с фолио, а върху него хавлиена кърпа и след престой около 30-40 минути изплакнете с чиста вода без да се ползват сапун или душ гел. Прилага се 1-2 пъти дневно. Препоръчват се 12-14 процедури. Начин на съхранение: При температура от 5 до 20 градуса по Целзий.

Божана

  
24.08.2021

Поръчах си Натурална маска за тяло със стабилизирана черноморска луга, защото имам доста суха кожа и след като използвах маската останах изключително доволна от хидратиращите свойства на маската. Препоръвам с две ръце.


Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден