Натурална 100% стабилизирана Поморийска луга 950мл

5 от 5 / 2 гласа
(1 Мнения)
В момента този продукт се наблюдава от 1 потребителя.

Любими

Доказано качество

  Бърза доставка

  Високо Качество

   Гарантиран произход


7.00 лв.

Предназначение: за козметични, лечебно-възстановителни, рехабилитационни и терапевтични процедури. Оказва лечебно въздействие върху мускулната, ставната и костна структура. В допълнение действа релаксиращо, подхранващо и хидратиращо кожата на тялото. Микроелементите и минералните вещества проникват през кожата и оказват освежаващо и тонизиращо действие върху целия организъм. Подходящ за SPA, Wеllness, балнеоложки, физиотерапевтични и фитнес центрове, сауни, домашни условия. Черноморската луга е краен продукт от солодобива в Бургаското и Поморийското солени езера с многократно по-голяма концентрация на всички елементи на морската и езерната вода. Има противовъзпалително и антисептично действие. Идентична по качества с лечебната кал.

Начин на упортеба:

  • Вана - 500-2000 мл от разтвора се изсипват в 60-80 л вода с температупра около 38 градуса. Процедурата може да продължи около 15-30 мин., след което тялото се изплаква обилно с вода.
  • Локални бани 150-200 мл се изсипват с вода в подходящ съд(може да се правят процедури само от луга без разрейдане във вода). Процедурата е с продължителност 20-30 мин.
  • Фрикции на тялото - обтриване на тялото с луга с помоща на гъба. Тялото се обтрива с гъбата или памучна кърпа. След престой от 15-20 мин тялото се облива обилно с водабез използване на сапуни и душ гелове.
  • Компреси - за болни стави се правят компреси със затоплена до 38-40 градуса луга на водна бяня. Напочва се памучен плат или кърпа с лугата и се увива проблемното място и престоява така 20-40 мин един - два пъти дневно.
  • Внимание: При разширени вени да се правят компреси с незатоплена луга.

Лъчезар

  
24.08.2021

Mного голяма и изгодна опаковка, ползване я цялоо семейство и сме изключително доволни!


Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден