Киселинен почистващ детергент на базата на азотна киселина Calgonit Jaiu Saner Plus 29kg

3.67 от 5 / 3 гласа
Добави мнение
В момента този продукт се наблюдава от 2 потребителя.

Любими

Доказано качество

  Бърза доставка

  Високо Качество

   Гарантиран произход



Calgonit jalu sauer plus е течен, силно киселинен почистващ препарат на базата на  азотната киселина. Calgonit jalu sauer plus е мощен препарат за обезмасляване и има добри свойства на овлажняване, почистване и емулгиране към специални повърхностноактивни вещества. Специални инхибитори в продукта предотвратяват образуване на азотен газ и намаляване на корозионната атака върху пластмасата уплътнения. Calgonit jalu sauer plus може да се използва студено и горещо и лесно се дозира от проводимостта. Продуктът е с ниска пяна, когато използва се чрез спрей и лесно се изплаква. Calgonit jalu sauer plus е подходящ за автоматично почистване на пастьоризатори, резервоари, камиони за събиране на мляко, центрофуги и тръби.

Киселинно почистващо средство на базата на азотна киселина.

Calgonit Jalu Saner Plus 29kg Calvatis GmbH

Техническа информация за продукта: Calgonit Jalu Sauer Plus. Детергент на основата на азотна киселина.

Предимства на продукта: Работи в широк температурен диапазон;

Липса на разпенване;

Добри омокрящи и почистващи свойства;

Отлично премахва неорганичните и солевите отлагания; Общо описание: Calgonite Yalu Sauer Plus е продукт на основата на азотна киселина, предназначен за циркулация и CIP почистване на технологично оборудване и тръбопроводи в хранително-вкусовата промишленост. Продуктът има почистващи, разтварящи камъни и емулгиращи свойства, а специално подбраните повърхностноактивни вещества намаляват повърхностното напрежение на разтвора и подобряват омокряемостта на обработените повърхности. Продуктът ефективно премахва всякакви неорганични замърсявания и лесно се отмива, без да се образува филм.

Инструкции за употреба: Методи: циркулация, CIP измиване, пръскане, накисване; Параметри: концентрация 0,5 - 2,0%, в зависимост от степента на замърсяване и редовността на употреба; Температура 10 - 80 ° C; Време 20 - 30 минути; След нанасяне изплакнете добре повърхностите с чиста вода. Определяне на концентрацията: Вземете 100 ml. тест разтвор, добавете 2-3 капки метилоранжев индикатор и титрувайте с 1N разтвор на натриев хидроксид, докато цветът се промени от червен в жълт. Концентрацията на продукта в разтвор се определя по следната формула: C = V / m; Където С: концентрация на продукта в разтвор (тегло в%); V: обем на 1N разтвор на натриев хидроксид, използван за титруване (в милилитри); m: фактор на титруване; Ако се използва 0,1 N разтвор на натриев хидроксид, за титруване трябва да се използват 10 ml. тестов разтвор. Съвместимост на материала: При спазване на препоръчителната концентрация неръждаемата стомана е устойчива на нанесения разтвор; Ниското износване е характерно за алуминия; Медта и цветните метали не са подходящи за почистване с този продукт; Уплътнителните уплътнения и пластмасите трябва да бъдат проверени за устойчивост на използвания почистващ разтвор; Спецификации: Външен вид: безцветна течност; Мирис: лека остра миризма; Плътност (g / cm3): 1.3; Коефициент на титруване m (1%): 7,5; Електрическа проводимост (1%, 20 ° C, ms / cm): 27,0; Съхранение: от + 10 ° C до + 45 ° C; Структура: Азотна киселина; Инхибитори; Повърхностноактивни вещества;

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден