Препарат за подове и твърди повърхности AZ CITRO SPECIAL 5000мл

5 от 5 / 4 гласа
(1 Мнения)
В момента този продукт се наблюдава от 1 потребителя.

Любими

Доказано качество

  Бърза доставка

  Високо Качество

   Гарантиран произход


33.00 лв.

AZ цитро специал е алкален препарат, лесно премахва упорити замърсявания.

Нашите клиенти използват AZ CITRO SPECIAL основно като препарат за почистване на мрамор.

Почиства упорити замърсявания върху балатум, линолеум, мраморни подове, теракота, подови настилки от естествен и изкуствен камък, стени, дограма, емайлирани повърхности, изкуствена кожа и др. Подходящ е и за алуминий и PVC, благородни метали. Особено подходящ е за обществени помещения с голям поток от хора, тъй като освежава с аромата си. Полученият филм предпазва повърхността. Чудесен професионален, универсален, алкален продукт.

Дозировка: Според степента на замърсяването и твърдостта на водата препаратът се разрежда: 50-200 мл в 10 л водадо1:200. Водата се прибавя към концентрата. Повърхността се забърсва с (1:50) МОП или кърпа, намокрени в работния разтвор. Без крайно подсушаване.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Жълта опалисцентна течност с цитрусов аромат
pH ~(Конц.). 12 рН (1%  разтвор) = 9-10

ПРИЛОЖЕНИЕ

AZ цитро специал е алкален препарат. Почиства упорити замърсявания върху балатум, линолеум, мраморни подове, теракота, подови настилки от естествен и изкуствен камък, стени, дограма, емайлирани повърхности, изкуствена кожа и др. Подходящ е и за алуминий и PVC, благородни метали. Особено подходящ е за обществени помещения с голям поток от хора, тъй като освежава с аромата си. Полученият филм предпазва повърхността. Чудесен професионален, универсален, алкален продукт.

Дозировка: Според степента на замърсяването и твърдостта на водата препаратът се разрежда: 50-200 мл в 10 л водадо1:200. Водата се прибавя към концентрата. Повърхността се забърсва с (1:50) МОП или кърпа, намокрени в работния разтвор. Без крайно подсушаване.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Състав:  2.5-5.0%: анионактивни ПАВ, NTA натриева сол,<2.5% натриев хидроксид, 2.5-5.0%: моноетаноламин; парфюм, вода;

Предупреждения за опасност:
H319 Предизвиква сериозно дразнене на очите

Препоръки за безопасност:
P102 Да се съхранява извън обсега на деца
P233 Съдът да се съхранява плътно затворен

Екология: В съответсвие с европейските изисквания за почистващи детергенти, над 98% от активните компоненти са биоразградими.

Опаковка: Бутилка от 1л; Туба: 5 л; 10 л

Срок на годност: 3 години в оригинални добре затворени опаковки в помещение защитено от пряка слънчева светлина.

 

Георги Желев

  
08.04.2021

В нашия хотел от години използваме този препарат за почистване на подове и сме доста доволни. Имаме доста мраморни повърхности и го ползваме като основни професионални препарати за почистване на мрамор.


Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден