Гел за бърза дезинфекция на ръце 1000мл

5 от 5 / 1 гласа
Добави мнение
В момента този продукт се наблюдава от 1 потребителя.

Любими

Доказано качество

  Бърза доставка

  Високо Качество

   Гарантиран произход


13.50 лв.

Дезинфекциращ гел за ръце и кожа с 70% етилов алкохол.Покходящ както за професионална употреба в ресоранти,заведения,хотели,фитнеси,Спа центрове,офиси,болници,училища и търговски обекти с голямо текучество на хора така и за домашна употреба.Съдържа омекотяващи съставки и парафюмна композиция.

Подходящ за ежедневна употреба.

Дезинфекциращ гел за ръце и кожа ANCHIALO 

Биоцидът е дезинфектант с бактерицидно, фунгицидно (Candida albicans) и ограничено вирусоцидно (вируси с обвивка) действие, като областта на приложение е хигиенна дезинфекция на ръце в места с обществено предназначение, в търговски обекти, хранително-вкусовата, фармацевтичната и козметична промишленост, ветеринарна практика, офиса и в бита.

Продуктът е разработен на спиртна основа. Високото съдържание на етилов алкохол /  70 % / гарантира бързото и дълбоко почистване, хигиенизиране и дезинфекция на кожата на ръцете без измиване. Биоцидът предоставя ефективна защита от вируси и бактерии, включително от COVID – 19. 

Етиловият алкохол  е ефикасно дезинфекциращо средство. 

Начин на употреба: Биоцидът е готов за употреба. Достатъчно количество от гела, минимум 3 ml или повече, се нанасят и втриват в кожата на видимо чисти и сухи ръце в продължение на 60 секунди. Кожата трябва да остане влажна до изтичане на цялата експозиция, т.е. възможни са и допълнителни нанасяния на биоцида. След изтичана на времето на въздействие ръцете се оставят да изсъхнат. 

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден